Vi skapar goda miljöer att vistas i

Nästan överallt omkring oss möts vi av arkitektur av olika slag. Vår omgivning påverkar oss dygnet runt, och arkitekturen omkring oss är en viktig del av vår tillvaro. En av våra uppgifter som arkitekter, fysiska planerare och ingenjörer är att lösa behov och funktioner i människans vardag och att på så sätt låta arkitekturen göra livet lite enklare och mer estetiskt tilltalande. Genom att hela tiden vara empatiska, nyfikna och passionerade i vårt arbete skapar vi, tillsammans med våra kunder, goda miljöer för människor att vistas i.

I vårt arbete strävar vi alltid efter att utveckla och förbättra lösningar för att uppnå god arkitektur. Vi menar att god arkitektur uppnås genom att man väver samman och balanserar kraven på funktion, estetik, teknik och ekonomi genom alla skeden i projekten. Från idé till förvaltning.

Att skapa goda miljöer handlar naturligtvis även om att ta vara på den planeten vi bor på. I det arbetet kan arkitekturen vara ett viktigt instrument. Vi vill bidra till ett attraktivt och hållbart samhälle för nuvarande och kommande generationer och arbetar därför med bland annat Miljöbyggnad och SundaHus miljödata.

KLARA har funnits i Karlstad sedan starten 1987 och består idag av ett trettiotal arkitekter och ingenjörer. Vi erbjuder en bred kompetens inom arkitektur, samhällsplanering samt bygg- och projektledning. Vår ambition är att vara en långsiktig samarbetspartner i en bransch som ständigt förändras.

Vi är oberoende och personalägda för att självständigt kunna fatta de beslut som berör vår verksamhet. På kontoret har vi ett öppet och prestigelöst arbetsklimat som gynnar den kreativa processen och därmed projektet.

Årligen anlitas vi för ca 350 uppdrag där beställarna utgörs av statliga myndigheter, landsting, kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

GDPR

KLARA arkitekter månar om din personliga integritet och behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Mer om vår integritetspolicy kan du läsa här.

Styrelseordf:Maria Andersson
Vd:Fredric Ernstson
Delägare:Maria Andersson, Fredric Ernstson, Mats-Ola Levein
Partner:Micke Strömberg
Grundare:Jan Erik Engström, Börje Vikh, Hans Werling
Medarbetare:32
Omsättning:ca 28 mkr
Org-nr:556486-4329
Momsreg-nr:SE556486432901

Jobba hos oss

Vi är intresserade av duktiga medarbetare. Är du den rätta för oss? Skicka din ansökan till ansokan@klara.se