Vi växer och vill bli fler. Vi söker därför byggingenjör och projekterande arkitekt.

KLARA arkitekter är ett arkitektkontor i Karlstad, med ca 30 anställda. Vi är oberoende och personalägda för att självständigt kunna fatta de beslut som berör vår verksamhet. På kontoret har vi ett öppet och prestigelöst arbetsklimat som gynnar den kreativa processen och därmed projektet.

Något som vi är stolta över och som gör oss unika, är att vi har en bred kompetens inom flera olika områden. På KLARA arkitekter arbetar vi inom arkitektur, bygg- och projektledning samt samhällsplanering vilket ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder hela vägen från första skiss till färdig byggnad. Årligen anlitas vi för ca 400 uppdrag där beställarna utgörs av statliga myndigheter, landsting, kommuner, företag och privatpersoner.

En av våra viktigaste uppgifter som arkitekter, fysiska planerare och ingenjörer är att lösa behov och funktioner i människans vardag och att på så sätt låta arkitekturen göra livet lite enklare och mer estetiskt tilltalande. Genom att hela tiden vara empatiska, nyfikna och passionerade i vårt arbete skapar vi, tillsammans med våra kunder, goda miljöer för människor att vistas i. Vi ritar huset du bor i, kontoret där du jobbar, skolan där dina barn går och gymmet där du tränar.

Vi söker en medarbetare med flera års erfarenhet av byggprojektering. Du kommer att få jobba med spännande och utmanande uppdrag av olika typer, såsom bostäder, skolor, sjukhus, kontor och industriprojekt. Du kommer att få arbeta självständigt med färdigprojektering gällande bl.a. detaljer, förteckningar, tekniska beskrivningar m.m.

Du hittar vårt kontor mitt i centrala Karlstad. Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att höra av dig till Fredric Ernstson på telefon 054-202 12 21 eller Joel Blomgren på telefon 054-202 12 22.

Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Skicka i så fall din ansökan med portfolio, CV och ett personligt brev till oss på e-post klara@klara.se senast den 10 november.