Vi växer och vill bli fler!
Vi söker därför en Bygg- och projektledare samt en Projekterande byggingenjör.

Välkommen att söka jobb hos KLARA arkitekter. Vi erbjuder dig ett fritt, omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta och trevliga medarbetare på vårt arkitektkontor i Karlstad. Du kommer som en del i vårt härliga team att arbeta både självständigt och i grupp, för att tillsammans med våra kunder bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Alla våra projekt är unika och innehåller utmaningar som gör att du ständigt utvecklas och får spännande utmaningar i både små och stora uppdrag.

Bygg- och projektledare
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med bygg- och projektledningsuppdrag, entreprenadbesiktningar, vara kontrollansvarig enlig Plan- och bygglagen samt göra tekniska utredningar. Du kommer att arbeta med privata och offentliga beställare i flera olika kommuner och län.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • en högskole- eller universitetsutbildning som byggnadsingenjör eller likvärdigt,
  • erfarenhet från byggbranschen,
  • B-körkort
  • god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift.

Erfarenhet av att tidigare ha jobbat med bygg- och projektledningsuppdrag, kunskap om AB och ABT och flera års yrkeserfarenhet är meriterande. Vi sätter stort värde på om du har jobbat med bygg- och projektledningsuppdrag hos offentliga beställare.

Som person är du kommunikativ, engagerad, analytisk, driven och gillar utmaningar. Du är kreativ, gillar att samarbeta, kan förankra idéer och sammanväga intressen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Projekterande byggingenjör
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har relativt lång erfarenhet av större byggnadsprojekt. Vi tror att du under flera år varit uppdragsledare och ansvarig handläggare där du har samordnat med kollegor både internt och externt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • en adekvat byggnadsingenjörsutbildning,
  • erfarenhet av bostäder, offentliga byggnader samt industri,
  • intresse av arkitektur och gestaltning,
  • kunskap inom aktuell bygglagstiftning, som Boverkets byggregler och andra föreskrifter,
  • kunskap i CAD och Revit,
  • god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Som person är du lugn, analytisk och trygg samt kommunikativ, driven och gillar utmaningar. Du är kreativ, gillar att samarbeta, kan förankra idéer och sammanväga intressen. Du tycker om att bevaka och utveckla de arkitektoniska kvalitéerna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Så här söker du
Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Skicka i så fall din ansökan med CV och personligt brev till oss på e-post klara@klara.se.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta:
Fredric Ernstson på 054-202 12 21 eller fredric@klara.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om KLARA arkitekter
KLARA arkitekter är ett arkitektkontor i Karlstad, med ca 30 anställda. Vi är oberoende och personalägda för att självständigt kunna fatta de beslut som berör vår verksamhet. På kontoret har vi ett öppet och prestigelöst arbetsklimat som gynnar den kreativa processen och därmed projektet.

Något som vi är extra stolta över och som gör oss unika, är att vi har en bred kompetens inom flera olika områden. På KLARA arkitekter arbetar vi inom samhällsplanering, bygg- & projektledning samt arkitektur vilket ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder hela vägen från första skiss till färdig byggnad. Årligen anlitas vi för ca 450 uppdrag där beställarna utgörs av statliga myndigheter, landsting, kommuner, företag och privatpersoner.

En av våra viktigaste uppgifter som planeringsarkitekter, arkitekter och ingenjörer är att lösa behov och funktioner i människors vardag och att på så sätt låta arkitekturen göra livet lite enklare och mer estetiskt tilltalande. Genom att vara empatiska, nyfikna och passionerade i vårt arbete skapar vi, tillsammans med våra kunder, goda miljöer för människor att vistas i. Vi planerar för morgondagens samhälle, ritar huset du bor i, kontoret där du jobbar, skolan där dina barn går och gymmet där du tränar.

.