Vi växer och vill bli fler. Vi söker därför en bygg- och projektledare.

Välkommen att söka jobb hos KLARA arkitekter. Vi erbjuder dig ett fritt, omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta och trevliga medarbetare på vårt arkitektkontor i Karlstad.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som bygg- och projektledningsuppdrag, entreprenadbesiktningar, kontrollansvar enligt Plan- och bygglagen och tekniska utredningar. Du kommer att arbeta med privata och offentliga beställare i flera olika kommuner och län.

Du kommer som en del i vårt härliga team att arbeta både självständigt och i grupp, för att tillsammans med våra kunder bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Alla våra projekt är unika och innehåller utmaningar som gör att du ständigt utvecklas och får spännande utmaningar.

Kvalifikationer
För att möta efterfrågan och utveckla vårt arkitektkontor söker vi dig som har:

  • en högskole- eller universitetsutbildning som byggnadsingenjör eller likvärdigt,
  • erfarenhet från byggbranschen,
  • körkort klass B, och
  • god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift.

Erfarenhet av att tidigare ha jobbat med bygg- och projektledningsuppdrag, kunskap om AB och ABT och flera års yrkeserfarenhet är meriterande. Vi sätter stort värde på om du har jobbat med bygg- och projektledningsuppdrag hos offentliga beställare.

Som person är du kommunikativ, engagerad, analytisk, driven och gillar utmaningar. Du är kreativ, gillar att samarbeta, kan förankra idéer och sammanväga intressen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Så här söker du
Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Skicka i så fall din ansökan med portfolio, CV och personligt brev till oss på e-post klara@klara.se. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 20 augusti.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Mats-Ola Levein,

054-202 12 28 eller mats-ola@klara.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Om KLARA arkitekter
KLARA arkitekter är ett arkitektkontor i Karlstad, med ca 30 anställda. Vi är oberoende och personalägda för att självständigt kunna fatta de beslut som berör vår verksamhet. På kontoret har vi ett öppet och prestigelöst arbetsklimat som gynnar den kreativa processen och därmed projektet.

Något som vi är extra stolta över och som gör oss unika, är att vi har en bred kompetens inom flera olika områden. På KLARA arkitekter arbetar vi inom samhällsplanering, bygg- & projektledning samt arkitektur vilket ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder hela vägen från första skiss till färdig byggnad. Årligen anlitas vi för ca 450 uppdrag där beställarna utgörs av statliga myndigheter, landsting, kommuner, företag och privatpersoner.

En av våra viktigaste uppgifter som planeringsarkitekter, arkitekter och ingenjörer är att lösa behov och funktioner i människors vardag och att på så sätt låta arkitekturen göra livet lite enklare och mer estetiskt tilltalande. Genom att vara empatiska, nyfikna och passionerade i vårt arbete skapar vi, tillsammans med våra kunder, goda miljöer för människor att vistas i. Vi planerar för morgondagens samhälle, ritar huset du bor i, kontoret där du jobbar, skolan där dina barn går och gymmet där du tränar.

Besök gärna vår hemsida www.klara.se

.